Liverpool meddelte at Chamberlain kom til

Liverpool annonceret gennem den officielle hjemmeside, Officielt underskrevet engelske internationale Zhang Bolun, Chamberlain spiller for Billige Fodboldtrøjer Liverpool.

Ifølge Liverpool officielle hjemmeside, Efter den fysiske undersøgelse er afsluttet, Chamberlain vil underskrive en seksårig kontrakt med holdet. Chamberlain sagde i et interview med den officielle hjemmeside: ” Jeg er meget glad for at kunne logge med Liverpool, Og gerne takke alle dem, der har bidraget til overførslen. Jeg vil gerne sige er ikke meget, Så jeg vil fokusere på det næste spil! ”

Wenger har offentligt sagt at forlade Chamberlain, Men Chamberlain og Arsenal kontrakt i sommeren 2018 at udløbe, Spillerne afviste også Arsenals kontrakt. Chelsea og Tøj Liverpool har lanceret en forfølgelse, Men Chamberlain afviste endelig Chelsea, Vælg til Liverpool.

Kane: Real Madrid er det stærkeste hold i Europa

Tottenham stjerne Kane sagde i et interview, meget værdsat til Billige Fodboldtrøjer Real Madrid, siger det er det stærkeste hold i Europa, han var ivrig efter at spille mod Real Madrid. Tottenham legende Darren repræsenterer Kane svært at forlade Tottenham, Real Madrid og Barcelona, ​​men hvis der er en invitation, vil Kane efterlade i et interview.

Tottenham i Champions League tegne nye sæson, med Real Madrid og Dott punkter i en gruppe, selvom Tottenham har gjort ganske godt i Premier League, men Champions League med Real Madrid og erfaring mere specielle stort hul, men Kane i at tale om Champions League modstandere Real Madrid Han er meget spændt, og sagde, at i hans øjne, Real Madrid er det bedste hold i Europa: “jeg ser frem til Champions League spillet, og håber bestemt at kæmpe med de bedste hold i Europa, og nu, Real Madrid er den stærkeste i Europa bold Hold, jeg har noget af spillet med Real Madrid kan ikke vente.”

“Kane er Tottenhams bedste spillere, men Tottenham vil ikke sælge ham, Kane til Tøj Tottenham er også meget kærlig, han vil ikke forlade klubben på trods af, men hvis Real Madrid og Barcelona udtrykt interesse i Kane, Alt er berettiget.” Darren sagde.