Real Madrid nægtede at øge byrden af Ronaldo

Efter Real Madrid’s kamp mod Dortmund, Billige Fodboldtrøjer Ronaldo talte forsigtigt om spørgsmålet om fornyelse, Reporteren afslørede, Ronaldo håber Real Madrid klubben kan betale for det, Hans mål er at få en 25 millioner euro i årsløn, Med hensyn til indkomst går ikke bag Messi og Nei Maer, Men Real Madrid-klubben reagerede ikke entusiastisk på Ronalds anmodning, Dette kan medføre, at spillere og klubber har et hul.

Transfer marked i sommer, Mbapi og Nemal har modtaget høje lønninger, Og Messi efter fornyelsen vil også få en højere løn, Dette vil blokere Ronaldo’s lys. Ronaldo mener, at Fra den personlige præstation og bidraget til holdet, De skal have den højeste årlige løn. Ronaldo sidste sæson for Real Madrid vandt La Liga og Champions League trophy bidraget, Og han vandt også Golden Globe og andre priser, Bør også belønnes med hensyn til behandling.

Real Madrid klub tror, Ronaldo i Champions League efter interviewet for at acceptere spørgsmålet om fornyelse, Bare det første skridt, han bad om en rejse, Den næste handling er mægleren Mendes. Mendes vil repræsentere Ronaldo til Tøj Real Madrid for at gøre en mere formel anmodning, Real Madrid-klubben skulle sandsynligvis gøre et mere klart svar.

Forventede ikke at Pauline angrebskraft var så stærk

Efter to spil, Paulinos evne er uden tvivl. I overførselsoperationen i Billige Fodboldtrøjer Barcelona denne sommer, Paulinho blev oprindeligt betragtet som en fejl af de spanske mediefans, Men nu bliver de fuldstændig serveret.

I første omgang er folk mest hensigtsmæssige, er Paulo’s Super oplevelse, Brugte 40 millioner euro fra super til at købe folk, I mange mennesker synes at være en vittighed, Men Pauline viste sin værdi med sin præstation. Kommentarer til undertegnelsen af Barcelona i sommer. På nuværende tidspunkt Sergey og Paulini disse to spillere skal være værd. Sergei behøver ikke at sige, Siden han tiltrådte Han integreres problemfrit i Barcelona-systemet. Flittig løb og kraftig indvirkning er fantastisk, Da Alves forlod holdet, Barcelonas ulykker blev endelig afgjort efter indførelsen af Semipalo.

For Paulinho, Selv om han sluttede sig til Tøj Barcelona fansen, når reaktionen er meget flad, Endnu negativ, Men han bringer styrke til Barcelonas midtbane. Derudover indrømmede avisen også, at Han demonstrerede på den offensive ende af evnen, Ud over alle forventninger, Forventede ikke hans offensive trussel så meget.

Buffon: Messi tilhører et andet niveau

For nylig dør Juventus dør gud Buffon i et interview, Talte om Champions League 0-3 tab af Billige Fodboldtrøjer Barcelonas nederlag. Buffon sagde først, ” Vi har lidt ondt, Dette er normalt, For en vane at vinde og blive førende hold, Dette nederlag gør os virkelig bekymre. ”

Herefter fortsatte Buffon, ” Juventus bør lære at læse de forskellige faser af spillet, For at overvinde vanskelighederne i spillet, Så hurtigt som muligt fra skyggen af at undlade at komme ud. Hvis du står over for de 3-4 superhold, vi ønsker at vinde, Vi har brug for at opretholde en stabil tilstand og hård stil. Holdet skal være rolig og sikker på at spille, Vi er nødt til at blive bedre. ”

Endelig Buffon roste Barcelona-stjernen Messi, ” Messi er et andet niveau af spillere, Vi burde være glade for at kunne lege med Messi og Ronaldo, Fordi i Serie A, Vi kan ikke nå niveauet af Tøj Barcelona Messi spillere. ”

Azar: Costa er en god spiller

Soapoperaen mellem Chelsea og Costa fortsætter, De seneste nyheder viser, at Costa er klar til at tjene blødt, Tilbage til Chelsea træning. Chelsea holdkammerat Azar sagde i et interview, Billige Fodboldtrøjer Costa er en god mand, Ser frem til at se ham vende tilbage til retten så hurtigt som muligt.

Azar sagde: ” Costa og jeg har spillet sammen i 3 år, Udover Champions League, Vi vandt alt sammen. Kan lege med ham meget glad, Han er en topspiller, Er også en top person. Jeg vil virkelig gerne se ham tilbage, Men den person, der har beføjelse til at bestemme, er ikke mig, Jeg håber, han kan finde en løsning, Vi ønsker alle at se ham vende tilbage til stadion så hurtigt som muligt. ”

Bedt om at tænke over, hvor mange penge de kan, Chelsea Azar spøgte: ” 1 mia. Euro det, ha ha, Jeg tuller. Nemal er en stor spiller, Jeg har ikke noget svar på dit spørgsmål. Jeg vil bare fokusere på Tøj Chelsea spillet. ”