Manchester United og to vil komme ind på skadeslisten

Ifølge ESPN, I denne weekend mod Tottenham før, Billige Fodboldtrøjer Manchester United vil vurdere den fysiske tilstand af Rushford og Herrera, I kampen mod Swansea, Både mænd og de andre spillere havde en kollision.

Det er rapporteret, at Rushfords hamstring er lidt stramt, Herrera’s ankel havde et problem. Selv om disse problemer ikke er store, Men i denne uge vil de være i Carrington-basen for at acceptere holdlægenes undersøgelse. Hvis kontrollen viser, at deres krop ikke er alvorlig, Så kan Mourinho lade dem spille mod Tottenham, når de starter.

Mourinho har sagt, Tøj Manchester United Bogba og Fellini har endnu ikke genoprettet. Derudover har Jones været skadet, Baili kan også komme tilbage mod Tottenham, Han savnede de sidste fire spil på grund af en lyskeskade, Men på tirsdag havde han været i stand til at træne på Carrington base. I øjeblikket Manchester United og Tottenham i standen med plottet 20 point, Bag den øverste 5 Manchester City.

Robben: villig til at trække sig tilbage for at hjælpe Bayern forsvar

Slutningen af Champions League-gruppestadiet, Billige Fodboldtrøjer Bayern hjem 3-0 sejr over Celtics. I et interview efter spillet, Bayerns vinger Robben talte om spillet og hans fremtid.

Robben sagde: ” Efter spillet, Vi er et stort fremskridt. Dette er Bayern har været den anden på hinanden følgende sejr, Jeg synes, det er en meget vigtig ting. Men jeg tror, I spillet kunne vi have scoret flere mål. Efter Bayern står over for vanskeligere udfordringer, Så vi skal bruge målet til at øge moralen. Derudover har jeg været og træner var gået, Hvis holdet har et defensivt problem til højre, Jeg er villig til at trække mig tilbage for at deltage i forsvaret. ”

For deres egen fremtid, Tøj Bayern München Robben sagde: ” Min kontrakt er ved at udløbe, Lad os se på, hvad der vil ske i fremtiden. Jeg er nu fokuseret på Bayern München spil, Jeg synes, det er det vigtigste at komme hurtigt tilbage og blive sund. Jeg forstår sikkert hvad jeg har i klubben, Samt team ledere til min overvejelse. ”

Liverpool angreb og forsvar begge ender er fejlbehæftet

Engelske legende Alan Shearer påpeger, Billige Fodboldtrøjer Liverpool kan ikke komme ind i bolden, Forsvar er ikke godt, Liga vinde håbløs.

Liverpool bag Manchester City og Manchester United 7 point, Denne sæson vandt ligaen kun tre kampe. Spurgte Hill denne sæson, hvilket hold slap ham ned, Han svarede: ” Liverpool. De er ikke nok til at skabe muligheder og mål forude. defensivt, De er lige så slemt som nogensinde. Sammenlignet med sidste sæson, Der er ingen ændring. ”

” Jeg så deres kamp mod Newcastle. Tøj Liverpool forsvar er stadig et gammelt problem, Den første halvdel af bolden meget, Skal dræbe spillet. Kutiniao scorede et flot mål, Men derudover Liverpool skubbede fremad ret dårligt. Dette sparker, Liverpool havde ikke chancen for at vinde Premiership-titlen. ”