Wenger: UEFA Cup Arsenal vil blive roteret

Europæiske Cup femte runde Arsenal vil udfordre Köln væk, Billige Fodboldtrøjer Arsenal træner Arsene Wenger før spillet accepterede interviewet, Han sagde Welbeck vil starte spillet, De unge spillere får også chancen for at spille.

Om holdet, Wenger sagde: Vi er et meget erfaren team, Generelt, Jeg tror, du vil se Hver spiller har stor erfaring i den engelske Premier League.

Om Arsenals unge spillere, Vi har bragt nogle unge spillere, De har en meget god præstation i det foregående spil, Såsom Joe – Vaillock, Nkia Diane Nielsen, Jeg tror, at vi vil udsende en kombination af gammelt og nyt, Erfaring og vitalitet af lineup. Om Welbeck starter, Tøj Arsenal Wenger sagde: Ja, Welbeck vil begynde at deltage i dette spil.

Khedira: Buffon er en levende legende

Ifølge det italienske fodboldnetværk nyheder, Khedira sagde i et interview, Han vil gøre sit bedste for at hjælpe Buffon med at få et Billige Fodboldtrøjer Champions League-trofæ.

Buffons klubholdkammerat Khedira sagde i et interview: ” Jeg kan ikke sige, jeg er glad, Uanset om det ikke er italiensk, Buffon græd meget trist at se. Buffon er en stor spiller, Er en levende legende. Selv om mange siger, at han, Men dette er den mest sande idé i mit hjerte, Jeg håber, at han kan deltage i verdensmesterskabet. ”

” Jeg er ked af Tøj Juventus holdkammerater og alle italienere, Alt bliver bedre Club investering mere, Sparkede en smuk fodbold Men resultatet er meget dårligt. De siger altid, at de vil komme tilbage, Det tror jeg også Jeg sendte en besked til Buffon, Men nu er handling vigtigere end sprog. Han har ikke fået Champions League-trofæet, Juventus vil hjælpe ham med at vinde Champions League. ”

Ramos: Nei Maer velkommen til at stole på Real Madrid

Nylige rygter om, at Billige Fodboldtrøjer Real Madrid vil købe Neymar i fremtiden, Kaptajn Ramos i et interview, Også blevet stillet dette spørgsmål, Ramos og givet holdningen er, Nei Maer at stemme.

Real Madrid er også blevet rullet ind, Ifølge nogle nyheder, Real Madrid har til hensigt at indføre Neymar for at erstatte Ronaldo. Ramos i forbindelse med Serrese-interviewet, Spurgte også om Neymar, Real kaptajn svarede: ” Jeg kan godt lide at lege med de bedste spillere, Neymar er en af dem. ”

Ramos joked: ” Vi skal tale om hans søsters fødselsdag under forhandlingerne. ” Tøj Real Madrid Tetsuo ord at henvise til, Før Neymar havde sin søsters fødselsdag, I spillet at spise kort suspenderet, God flyve tilbage til Brasilien til søster fødselsdag. ” Jeg vil underskrive ham uden tøven, Han er en spiller der kan gøre forskel for holdet. Hvis han er villig til at blive med Real Madrid, Jeg vil have, at han kommer i december. ”

Messi proppet Barcelona alene

Barcelona ny sæson har skabt den bedste start i holdets historie, Men bag resultaterne er alle bekymringer. Billige Fodboldtrøjer Barcelonas gode karakterer, Meget afhænger af Messi’s fremragende tilstand, I modsætning til den foregående sæson, Hvis på et stadium Messi træthed eller dårlig tilstand, At Barcelonas problemer vil blive helt eksponeret.

Barcelona Barcelona i væk 0-0 væk, Efter spillet kommenterede: ” Hvis Messi kæmper, At Barcelona er i problemer. Holdet er i live af Meixi, Hvis argentinerne blev fanget af nogle problemer på dagen, Det holdets præstation er ukendt. ”

Suarez er også et mysterium, I tilfælde af Deng Beilei fravær, Ud over Messi, Ingen anden stærk spiller kan stå op for holdet. Og Olympiakos matcher til Tøj Barcelona for at vågne op, Dette er faktisk en god ting for Barcelona.