Over-celebrated Manchester City gør dem overvældende

Efter Manchester derby, Billige Fodboldtrøjer Manchester City spillere skøre fejring af handlingen, Forårsaget stor utilfredshed med den Forenede side, Dette udløste en 30-man nærkamp. Så fejringen af Manchester City i sidste ende er rigtigt eller forkert? Kom og se Gary Nevillas kommentar.

Manchester United stjerne Gary – Neville sagde: ” Min personlige mening er, Manchester United skal være i derby for at stoppe fremdriften i Manchester City fremad, Men virkeligheden er Manchester United tabt, Dette gør Manchester City efter det tyske derby, Tillid er mere rigelig. Dette er blevet en stor udfordring for All-English. ”

” Manchester City er svært at stoppe nu, Du kan se bølgen af deres fest. Da de sparkede byen og sparkede Manchester United, Vi så alle denne scene. Tøj Manchester City over fejrede, Jeg er ikke en kritik her, Fordi når de fejrer det, Vi kan føle Manchester City’s ånd. Det er svært at stoppe, Jeg er ikke sikker på hvad der kan stoppe dem nu. ”

Iniesta: Champions toucher Chelsea dårligt spark

Iniesta talte om, da Barcelonas mester rival Chelsea sagde, Billige Fodboldtrøjer Chelsea er et meget hårdt hold. Iniesta sagde: ” For os, Chelsea svært at håndtere, Dette vil være et meget hårdt spil. De er et meget stærkt team i alle aspekter, Vi vil forsøge at gøre os et skridt videre i Champions League. ”

Samtidig mindede Iniesta også fortiden mod Chelsea, Han sagde: ” Jeg har mange minder om Chelsea, Jeg tror, at dette er min mest værdifulde hukommelse. ”

For Barcelonas nuværende situation, Iniesta sagde: ” Det er meget vigtigt, at du ikke mister point nu, Men nu kan vi fejre, Barcelona har stadig plads til at gøre fremskridt, Vi har også beslutsomhed og motivation til at forbedre os selv. Tøj Barcelona kender resten af sæsonen spillet er meget vigtigt, Det vil være meget svært, Men jeg tror, Barcelona er meget stærkt nu. ”

Tilbage til Champions League knockout føler sig fantastisk

I den netop afsluttede Champions League-gruppestadium, Liverpool 7-0 sejr over Moskva Sparta kvalificerer sig til fornavnet. Klopp efter spillet fortalte medierne, Han mener, at Billige Fodboldtrøjer Liverpool vil være trussel mod holdene i Champions League-knockout.

Liverpool denne sæson, offensiv ildkraft i den europæiske arena fuld, De scorede i øjeblikket 23 mål, 25 sekunder bag Paris Saint-Germain. Når man bliver spurgt om holdets salgsmuligheder, Klopp sagde: ” Hvis holdet har været i stand til at opretholde denne tilstand af ord, Jeg tror, at vi er en trussel, Vi er klart en trussel Et hundrede procent. Hvis du ser udførelsen af Sojourn og Sturridge, Du vil vide. De kunne have scoret flere mål i dag. ”

” Conte i går sagde, at de ikke havde at gøre med modstandere, Derefter vil det samme ikke have et hold, Vil være glad, når du pumper Liverpool. Vi vil dog ikke være glade uanset hvem vi tegner i næste runde, Men Tøj Liverpool vil være klar. Hvis du foretrækker hvem til hvem, Jeg vil sige, at jeg ikke har noget imod det, Men som regel vil jeg altid trække Real Madrid, Så lad Liverpool se, hvornår at sige det igen. Efter en lang periode, Tilbage til denne følelse er virkelig fantastisk! Jeg kan godt lide at se denne slags nyheder. ”

Llorente kan ikke finde målet om følelse

Tottenham træner Pochettino mener, at, Billige Fodboldtrøjer Luther hold fremad nu manglende tillid, Led 15 spil scorede ikke.

I 1-2 nederlag til byen Leicester konkurrence, Llorente har en gylden mulighed for at binde kampen, Men han savnede det. Den spanske angriber var i fremragende stand ved Swansea, Chelsea og Tottenham i sommer, vandt han den rød-hot, Men efter at have kommet til Nord London, Han har scoret i 15 kampe.

” Ja, Det vigtigste er at etablere spillerenes tillid, Faktisk er dette mål meget godt. ” Pochettino sagde. ” Vi føler os dårlige, Da Tottenham havde en chance 2-2 fik 1 point, Det er en skam Vi skal acceptere dette, Men i de seneste spil ser alt ud til at være gjort med os, Vi er nødt til at roe ned Tottenham at tro på dig selv, Og arbejde hårdt for næste løb. ” I de sidste fem Premier League-spil, Tøj Tottenham vandt kun ét spil.