For at hjælpe holdet tage mesterskabet

Salacher kom til Liverpool fra Rom sidste sommer, For deres egen tilslutning, Salah sagde i et interview, Billige Fodboldtrøjer Liverpool er hans foretrukne Premier League-klub.

Salah sagde: “Da jeg var meget ung, Jeg er en fan i Liverpool, Liverpool er min favorit Premier League-klub, Da jeg var teenager, elskede jeg Liverpool, Jeg ved, det er klubben, jeg vil spille, Jeg kender denne klubs historie, Og når jeg har en chance for at arbejde for Liverpool, Jeg skal gøre dette til en realitet. ”

Vintervindue i Kudiniao forlod Liverpool, Liverpool fans Sarah som holdets konge, For dette spørgsmål sagde Salah: ” Jeg er meget glad for at kunne score det hold, jeg har støttet siden jeg var barn. Og ting om kongen, Jeg ved ikke, om det skulle være mig at evaluere, Måske kan jeg lade fansne sige. For mig at hjælpe elskede Tøj Liverpool mål er det vigtigste, Vi vil gøre os sværere for at hjælpe holdet med at vinde noget, For os Liverpool, fans og klubber, Et championship trofæ er vores mål hele tiden. ”

Manchester United vil indvarsle højtidene to år senere

Efter fornyelse af kontrakt med Manchester United indtil 2020, Mourinho interviewede, Mourinho 2020 Manchester United sagde: ” Bedre end det er nu, vil fortsætte med at kæmpe for alt Billige Fodboldtrøjer Manchester United konkurrerer nu, Men vil have en anden lineup. Vil vi vinde alle begivenheder? Ja, men mest sandsynligt svært at gøre. Men vi vil være mesterkonkurrent for alle turneringer, Det er det, vi vil se. ”

Mourinho indrømmede også Manchester City denne sæson er meget prisværdigt: ” Manchester City fortjener mere anerkendelse, Fra vores nuværende score, Vi er ikke nok til at konkurrere om mesterskabet. ”

Taler om Manchester United hold, Mourinho mener, at holdet stadig mangler stabilitet: ” Manchester United bliver bedre og bedre, Men nogle gange godt, nogle gange ikke godt, Tøj Manchester United mangler stadig tilstrækkelig stabilitet. ” Denne vinter Manchester United med Makhtari erstattet Arsenal-vingen Sanchez, Mourinho er meget tilfreds: ” Manchester United gjorde et godt stykke arbejde. Jeg vil stress igen Woodward og andre, Jobbet er virkelig fremragende. ”