Du skal ikke bekymre dig om Messi’s skader

På grund af skader, Billige Fodboldtrøjer Messi savnede de argentinske landsholds to kampe. Champions League kvartfinalen krigen begynder snart. Messi kan ikke komme tilbage i tiden, Barcelona coach Valdéd svarede i et interview.

” I den sidste kamp mod Athletic Bilbao, Messi’s krop havde nogle mindre problemer. Men jeg er rolig, Vi mener, at problemet ikke er så alvorligt. Vi behøver ikke bekymre os for meget om det nu. Specielle omstændigheder må også vente på Messi at komme tilbage og afslutte inspektionen. ”

For Argentina er 1-6 nederlag til Spanien dette spil, Barcela Valverde sagde: “Vi tror måske, at Spanien vil vinde alt. 6-1 er faktisk en disparity score. Men det er det. Men dette er også en farlig score for Spanien. Fordi det får dig til at føle, at din styrke er højere, end den faktisk er. Tøj Barcelona Messi mistede bare en venskabskamp. Dette betyder ikke noget, VM er endnu ikke begyndt. Spanien vinder ikke noget, Argentina tabte ikke noget. ”

Zidane mister tilliden til Bell

Dagens Bell er placeret i Nanning, Kina. Forbereder Kina Cup-konkurrencen Langt væk fra Madrid, Faktisk er afstanden mellem Bell og Billige Fodboldtrøjer Real Madrid, Det bliver også længere og længere. I de seneste uger, Gabet mellem Bell og Real Madrid trænere, holdkammerater og fans, Bliver større og større.

Før i lang tid Bell er den ubestridte hovedspiller i Real Madrid. Når han føler sig god, Han kan spille spil og på nogle måder Han holder holdet som helhed og fungerer som smøremiddel til holdet. Alt i alt giver dette Bell den værdi, der er belagt i Real Madrid. Ikke for længe siden nåede alle til enighed. Hvis Bell falder væk fra skader, kan han blive en superstjerne anerkendt af alle. Zidane er også dybt overbevist om denne opfattelse.

Real Madrid’s skabsrum mener, at Bell allerede har indrømmet at miste. Han planlægger at forlade Real Madrid. Hvad Bell overvejende tænker på nu, Det er, hvordan man forlader Tøj Real Madrid i slutningen af sæsonen. Vazquez og Assencio er foran ham. At være Zidans valg, synes Bell ikke at bekymre sig om det. Siden han har mistet sin hovedposition, er Bell blevet mere fremmedgjort. Han kom aldrig ind i gruppen og er nu mere fremmedgjort fra alle. Hans bedste ven er hans mobiltelefon, og han bruger sin tid på mobiltelefoner næsten hele tiden.

Juve-mesterskabet er ikke overstået endnu

Serie A besejrede Juventus 2-0 hjemme for at slå Atlanta Udvid føringen i positionerne til 4 point. Imidlertid mindede Billige Fodboldtrøjer Juventus Tudy alle efter spillet, Kampen om ligatitel er endnu ikke overstået.

” Atlanta kan altid skabe problemer for os, I dag gør de det stadig. ” Mathueudi blev interviewet efter kampen. ” Det er vigtigt, at vi ikke mister bolden i dag. Vi har ikke tabt bolden i ligaen for mange på hinanden følgende spil. Dette er meget godt. Jeg er meget glad for at score denne bold i et så godt stadion. ”

Fordi Napoli mistede point i to på hinanden følgende runder, Tøj Juventus forkant er blevet udvidet til 4 point. Men Mattoudi advarede sine holdkammerater, at han ikke kunne passe mindre. ” Mesterskabet er stadig åbent. Juve sluttede ikke denne kamp i dag. Fordi Napoli kan tage mange point, Juve skal være opmærksom på at altid fokusere. ”

Vi har en fordel i at spille Juventus

I UEFA Champions League 16 knockout i aften, Billige Fodboldtrøjer Juventus vil udfordre Tottenham væk. Den første runde af kampe i Torino var 2-2 niveau. Spurs holdt to mål væk.

Når det kommer til at spille mod Juventus, Spurs Ali udtrykte sin mening: “Juventus viste deres evne i de første 10 til 20 minutter. Så viste vi også, hvad vi kan gøre. Det er ikke godt at få to mål straks. Men at kunne udligne scoren er også meget godt for os. Vi har en god start til dagens spil. ”

“Men det betyder ikke, at vi har avanceret, Jeg ved, hvor stærk Tottenhams modstandere er. Og Tøj Tottenham har fare for at tabe når som helst. Dette er hvad Champions League skal have. Faktisk har du en fordel, og din modstander er også meget farlig. Det vigtigste er ikke at blive ledet. Hvis Tottenham kan styre spillet, Når vi er klar til at starte, Der vil være en klar taktisk plan i vores sind, Spurs vil gøre alt for at vinde spillet. ”