Skaden fik mig til at kollidere og returnere hurtigst muligt

Liverpool stjerne Chamberlain vil savne VM i sommer på grund af knæskade. Han takkede fansen for deres støtte til INS. Chamberlain sårede hans knæligament i Billige Fodboldtrøjer Liverpools UEFA Champions League-spil i Rom. Hun blev båret af båren. Han refunderede derfor sæsonen og savnede verdensmesterskabet i Rusland.

Han sagde på INS: “Jeg blev skadet på det kritiske tidspunkt af sæsonen. Kan ikke længere deltage i UEFA Champions League for Liverpool Og ikke repræsenterer England i VM fik mig skuffet. Men nu vil jeg støtte mine holdkammerater. Jeg ved, at vi kan skabe gode resultater i denne turnering. ”

” Jeg vil gøre mit bedste for at sikre, at jeg kommer tilbage så hurtigt som muligt. Men sammenlignet med Liverpool-fansens følelser, der blev såret før kampen, Dette er blegt. Jeg er med hans elskede. Tak til Tøj Liverpool fans for deres information og support. Vi vil snart møde dig. Du vil aldrig gå alene. ”

FA Cup er ikke så god som Premier League 4

Ifølge rapporter, Chelsea-vingeren William sagde. Sammenlignet med at vinde FA Cup, Han ønskede endda holdet at score i top 4 ligaen. Billige Fodboldtrøjer Chelsea vil spille Southampton i FA Cup-semifinalen. Det er en populær FA Cup-mester. På ligaeniveau er de 10 point mindre end 4. Tottenham.

” For mig, i forhold til FA Cup, Jeg vil også rangere i de øverste fire i ligaen i slutningen af sæsonen. Hvis du vinder FA Cup, Men hvis du undlader at komme ind i top fire, Så kan du ikke spille Champions League. ” William sagde.

” Selvfølgelig er trofæet et trofæ. Men hvis jeg kan vælge, foretrækker jeg Tøj Chelsea at være i top 4 ligaen. Selvfølgelig vil jeg vinde Chelsea’s mesterskab for hver begivenhed. Men hvis nogen spørger mig: Er du mere tilbøjelig til det? De første fire kan spille Champions League næste sæson? Eller vil FA Cup vinde og Chelsea savner UEFA Champions League næste sæson? Jeg vælger de øverste fire. ”