Real Madrid’s første udseende i UEFA Champions League

Spanien påpegede i sin seneste rapport det For Champions League final lineup, Zidane kan have givet spor under kampen mod Liaralar på lørdag. Kun Zidane ved, hvad udgangspunktet for Billige Fodboldtrøjer Champions League-finalen er, Men hvis vi ser tilbage til kampen før Champions League-finalen i de foregående to sæsoner, Nabels navn bør fokuseres. Zidane er vant til at eksperimentere med lineupet i den sidste runde af turneringen. Derefter gentages denne linje i Champions League-finalen. Holdet vandt også mesterskabet.

Den sidste runde af sæsonen modsat Liaral’s For Real Madrid er det et lille spil. For de to foregående årstider, I sidste runde konkurrerer holdet stadig i La Liga-mesterskabet. Situationen er noget anderledes. Men kan stadig se nogle spor. Den sidste runde af La Liga sidste sæson mod Malaga, I Zidane’s start lineup, Ti folk startede senere i Champions League-finalen. Det var kun Kavalhar, der havde genvundet sig fra skaden, der erstattede Danilo. Sidste sæson havde Real Madrid håbet om at vinde i den sidste runde af La Liga. Zidanes startlinje for Lecco’s spil, Startlinjen med Atletico Madrid er den samme som i Champions League-finalen.

Den sidste runde af sæsonen Real Madrid har intet at bestride. Tøj Real Madrid er forskellig fra de to foregående årstider. Men spanske medier mener det I modsætning til startlinjen af Liaral, Stadig give spor, Det er meget sandsynligt, at Real Madrid Bell vil starte i Champions League-finalen. Den eneste ændring kan være, at Navas erstatter Luca Zidane.

Wenger er den største træner

Ifølge rapporter, Den tidligere Arsenal-forsvarer Lauren mener, at Enrique er egnet til at blive Wengers efterfølger. Wenger vil forlade Arsenal efter slutningen af sæsonen. Afslutter hans 22-årige Billige Fodboldtrøjer Arsenal træner karriere, Medierne rygter om, at Allegri og Enrique er de mest populære kandidater til at lykkes Wenger. Som Lawrence, de to gange Arsenal og uovervindelig Arsenal i 2001-02 sæsonen, troede Lauren, Tidligere Barcelona træner er meget velegnet til dette job.

” Jeg vil vælge Enrique, Den første er fordi Barcelonas stil ligner Arsenals stil. For det andet har han den slags morderinstinkt til at trænere store hold. Du har brug for en træner med en stærk personlighed og beast instinkt til at kontrollere alt. ”

Det er imidlertid nødvendigt at omdanne Arsenal, som ikke har scoret ligatitel i 14 årstider. Det vil være en skræmmende opgave. Selv om Wenger ikke har været i stand til at lede holdet i de seneste år, Men Lauren sagde, at han stadig er Tøj Arsenal største træner. “Han er den største træner jeg nogensinde har spillet. Det er også klubens største træner. ” Lauren sagde “Han tilpassede George Grahams taktik. Bragte forskellige stilarter til Arsenal. Han lavede mange innovationer i spillet. Lad Arsenal alle stige. ”

Champions League uden fortrydelse

Bayern München Billige Fodboldtrøjer vagter Araba, I et interview sagde Brug Double Crown til at sende Heynckes.

Bayern træner Heynckes vil efterlade sin stilling i slutningen af sæsonen. I et interview, Alaba sagde: “Efter kampen med Real Madrid, Vores næste mål er den tyske cupfinale. Så vi håber meget på at besejre Frankfurt. Heynkes blev sendt ud med dobbelte kroner. Jeg tror, Det vil være et vidunderligt farvel. ”

” Faktisk ønskede vi oprindeligt at kvalificere sig til Champions League-finalen. Og vandt mesterskabet. Derfor var Tøj Bayern München meget skuffet over at blive elimineret. Efter at have spillet hos Real Madrid, Heyncks leverede en inspirerende tale i skabsrummet. Selvom Bayern München blev elimineret, Imidlertid er han stadig stolt af Bayern Munchens præstation. “