Yello minder spillere om at stå over for modstandere

Som verdensmesterens mester, Billige Fodboldtrøjer Spanien har fået meget opmærksomhed. Men de faldt også ind i nogle tvister og kritik. I dag er latterliggørelsen af en russisk reporterholdspiller i Spanien, Er blevet fokus for folks varme diskussion.

Spaniens modstander i den første runde af playoffs er værten Rusland. På pressekonferencen, En russisk reporter begyndte at gøre ting. I et interview med den russiske vagt Ignashevich, En reporter udtalte offentligt, at Diego Costa var en beskidt spiller. Når du ringer til Ramos, Det er endnu mere klart, at han er graveiggeren i Salah.

Imidlertid blev Ignashevich ikke bragt i rytme. Svarede smidigt: ” Jeg tror, at Spaniens Costa og Ramos provokerende adfærd vil reducere mange, Fordi nu har vi VAR’er. Du skal være mere forsigtig med dine handlinger i konkurrencen med Tøj Spanien. Uanset om du er en forward eller en forsvarer. ”

Tyskland kan ikke vinde mesterskabet og de to vil drive landslaget

Den store gardin i den russiske verdensmesterskab åbnes i morgen. For få dage siden blev Effenberg, en tidligere tysk international, interviewet. I interviewet støttede Effingborg åbenlyst, Jing Duan og Özil bør udvises fra det tyske landshold. Og at Billige Fodboldtrøjer Tyskland ikke vil være i stand til at forsvare denne verdensmesterskab.

For holdet hvor det tyske hold er placeret, Effenberg mener, at det bliver sværere end alle tænker: “Det mexicanske hold er en meget hård modstander. Det svenske hold spærrede Italien uden for VM. Sydkorea er et hold, der er svært at forudsige. Det tyske hold skal have styrken for at sikre kvalifikationen Det første spil at sparke Mexico er ikke ideelt. Hvis modstanderen er Sydkorea vil være bedre. ”

For verdens varmeste titel, Effenberg sagde: “Det tyske hold tilhører helt sikkert det populære hold, der vandt mesterskabet. Ud over Brasilien, Argentina og Frankrig, Det er også en populær kandidat til mesterskabet. Der er ingen absolut chance for at vinde denne verdensmesterskab. Jeg glæder mig til udførelsen af England holdet. De har god styrke, Men deres problem er, at i de sidste 20 år, De har ikke udført et enkelt hold sammen. Det er det tyske holds fordel. Messi har ret. Det Tøj Tyskland hold har ingen superstjerner. Men her ligger tyskernes styrke. ”

Gretzmann er en god spiller

Det centrale mål for Billige Fodboldtrøjer Barcelonas underskrivelse i sommer Er Atletico angriber Geritzmann, Barcelonas hovedstjerne Messi udtalte også offentligt det Gretzmann er en meget god spiller. De kan kommunikere med hinanden meget godt. Messi’s implikation er, at han er kompatibel med Gretzmann.

Lige nu har Glieszmann endnu ikke offentliggjort sit næste stop. I sidste ende er det fornyelsen af Atletico eller tilslutning til Barcelona. Det blev også rapporteret, at Manchester United er også meget interesseret i Glezmann.

I et interview sagde Messi fra Argentina “Han er en god spiller, Vi vil forstå hinanden. Han vil opleve et specielt øjeblik i sin karriere. Selv om det stadig ikke er 100% Men hvis vi kan få mere styrke, Dette er utvivlsomt en bedre ting. ” Hvis Gelizmann tilslutter sig, Hvordan organiserer Barcelona tropper? Messi, Tøj Argentina sagde: “Det afhænger af træneren. Vi ønsker at være det bedste hold i verden, På grund af dette skal vi kigge efter de bedste spillere. ”

Portugal tillader ikke Ronaldo at bekymre sig

I den internationale venskabskamp scorede Billige Fodboldtrøjer Portugal 2-2 hjemme hos Tunesien. Da Ronaldo lige har afsluttet Champions League-finalen, Han deltog ikke i dette spil. Men uden Ronaldo, Det portugisiske hold mistede øjeblikkeligt en karakter. I hovedscenen af et svagt hold som Tunesien, Kan ikke vinde en sejr.

Det skal siges det Portugal udsatte stadig mere åbenlyse problemer på dette område. Alle Portugal angriber modstandere. Fra OPTA-statistikker, Der er 23 skud i Portugal Men kun 2 mål regnes for, Evnen til at konvertere mål er bekymrende. Derudover blev kun 3 skud skudt i Tunesien. Men det blev til 2 mål. Forsvar er også et tornet problem for Portugal.

Så se på Portugals vigtigste lineup, Du vil finde dette Tøj Portugal for at opnå gode resultater. Det må stole på Ronaldo’s spil. Når Ronaldo ikke spiller godt, Eller hvis du ikke kan dukke op, Styrken af dette portugisiske hold faldt straks med et hak. Tag dette spil, Portugal kan ikke vinde Tunesien hjemme.