Gleizman sætter på andre lands flag

Ifølge rapporter, Uruguayas præsident Vazquez sendte et brev til Billige Fodboldtrøjer fransk angriber Gleizman. Efter at han vandt VM, Tak for dit interview med det uruguayanske flag.

Efter Frankrig vandt mesterskabet, Gleizman har en Uruguayansk jersey. Billederne af interviews spredt over hele verden. I Uruguay er diskussionen endnu mere entusiastisk. Dette skete på en pressekonference efter VM-finalen. Efter at Gretzman besvarede det andet spørgsmål, En uruguayansk journalist sagde til Gretzman: ” Da du elsker Uruguay så meget, Er det muligt at bære det uruguayanske flag? ”

Det er værd at nævne det Selvom franske Gretzman har en dyb følelse for Uruguay, Men Uruguay-angriberen Suarez synes ikke at sætte pris på det. Før VM-kampen mellem Tøj Frankrig og Uruguay, Suarez sagde det også Gleizman er stadig franskmand. Han forstår ikke rigtig Uruguay. Men nu, Suarez kan se fransk Gretzmans følelser på Uruguay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>