Juventus fornyer generalets blod

Ifølge rapporter, Juventus midtbanespiller Pjanic er ved at forny sin kontrakt med klubben. Hans årsløn vil stige til 6 millioner euro. Denne sommer Der har været anekdoter i midtbanen i Bosnien-Hercegovina og mange top europæiske klubber. Men fordi Billige Fodboldtrøjer Juves pris for Pjanic nåede 100 millioner euro, Ingen klub er villig til at betale et sådant overførselsgebyr.

Da Premier League overførselsvinduet vil blive lukket om kun to dage, Det er næsten umuligt for Pjanic at deltage i en Premier League-klub. Han forventes at forblive i Bianconeri.

Det blev påstået, at Pjanic og Tøj Juventus havde en frokost i Milano City i går. Samtalen mellem de to parter har opnået positive resultater. Selvom Juventianic’s fornyelsesdato ikke er blevet besluttet, Men hans årsløn ved Juventus antages at stige med 1,5 millioner euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>