Barcelona vil vinde alt i den nye sæson

Med to sejre af den spanske Super Cup og Gambo Cup, Barcelona er ved at starte 2018-19 sæsonen. Inden starten af sæsonen, Billige Fodboldtrøjer Barcelona præsident Bartomeu præsenterede også sin nye sæson meddelelse.

For holdets sammensætning af den nye sæson, Bartomeu sagde: “Vi har et godt hold, Der er både lokale spillere og spillere fra andre steder. De vil hjælpe os med at vinde. Vi holder øje med overførselsvinduet, inden det lukker. Indtil videre er jeg meget tilfreds med undertegnelsen og overførslen af denne sommer. ”

I den nye sæson er Barcelonas mål uden tvivl sværdens mester. Bartomeu håber at være vidne til en historisk årstid: “Vi trådte ind i den nye sæson med spænding og mange mål. Tøj Barcelona skal vinde alt, Indtast alle finalerne og vind dem. Jeg håber, at dette bliver et historisk år for Barcelona. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>