Real Madrid fans er stærke nok til at bære dette nummer 7

Afgang af Ronaldo forårsagede en ledig stilling i Real Madrid’s nr. 7-trøje. I Real Madrid er dette et legendarisk nummer. Billige Fodboldtrøjer Real Madrid klubben overvejer hvem der vil bære trøje af dette nummer. Historisk set har Copa, Amancio, Butragueno, Raul, Disse stjerner passerer alle gennem Real Madrid nr. 7 trøje. Hvem kan da bruge Real Madrid nr. 7 trøje?

Men dette ønske kan ikke nås denne sæson. Fordi Asencio har iført No. 20-trøje i kampen mod Getafe. Artikel 216, stk. 4, i de spanske fodboldforeningsforordninger, Spillere kan ikke ændre deres trøje nummer efter starten af sæsonen. La Liga og West B klubhold skal have jersey tal fra 1 til 25. Op til 25, Og den officielle kamp i samme sæson skal have samme nummer.

17% af fansen vil have klubben til at give Vinicius dette nummer. Brasiliere har ikke officielt optrådt endnu. Men hans præstation i preseason udløste fansens høje forventninger. Imidlertid ønsker Tøj Real Madrid Vinicius at bære nr. 7-trøjen. Han skal først have et første hold kvote. Han er i øjeblikket en spiller i Real Madrid ungdomshold. Og den spanske fodboldforening fastsætter det Hvis ungdomsholdets spillere deltager i en holdkamp, Skal også have et fast nummer, Og tallet regnes fra den 26.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>