Surrey bringer udfordringer til Azar

I sommer er rygterne om at Chelsea-stjernen Azar overfører til Real Madrid raseri. Men med Zidane’s afgang og udnævnelsen af Billige Fodboldtrøjer Chelsea’s nye træner, Surrey, Azar blev til sidst ved Stamford Bridge. Ifølge rapporterne sagde den belgiske landstræner Martinez i et interview. Ankomsten af Surrey vil medføre mange nye udfordringer for Azar.

Martinez sagde i et interview: “Selvom man spiller for Real Madrid er en sjælden mulighed, Men for Azar, At bo i Premier League er faktisk ikke dårlig. ”

” Det er klart, at Chelsea ikke vil miste topstjernen i holdet. Azar forstår hans nuværende situation Jeg tror, han vil have en god præstation i den nye sæson. Assisteret mod Arsenal viste det Han er stadig fuldt engageret i spillet, Hjælp Tøj Chelsea på afgørende tidspunkt. Efter afslutningen af verdensmesterskabet, Chelsea Azar er klar til at møde nye trænere og nye udfordringer. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>