Silva er den stærkeste spiller nogensinde samarbejdet

Tidligere Manchester City Billige Fodboldtrøjer vagt Lescott var involveret i BT sport, At afsløre, at David Silva er den bedste spiller, han nogensinde har arbejdet med.

” Jeg er meget glad for, at alle nu værdsætter udførelsen af David Silva. Han fik mere anerkendelse. Jeg tror ikke, at hvad han laver nu, er forskellig fra hvad han gjorde, da han først kom til Manchester City. Folk begyndte at indse, at Manchester City nu dominerer besiddelsesgraden. Dominerende spillet, Silva er holdets sjæl. ”

David Silva kom til Manchester City fra Valencia i 2010. Hjalp Tøj Manchester City til at vinde tre Premier League-titler, En FA Cup og tre League Cup-mestere. På nationalt hold niveau, Silva hjalp Spanien med at vinde en VM og to europæiske cups.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>