Higuain kan opgradere Milano

Milano Derby ligger lige rundt om hjørnet. Billige Fodboldtrøjer AC Milans berømte gæst sagde i et interview for nylig. Meget glad for at se AC Milans angriber er Igua og dermed ikke Ikardi.

Savicevic sagde i et interview: ” Der er ingen tvivl om, at dette Milan-derby er en krig mellem to argentinske strejdere. Icardi og Higuain er to forskellige typer af strejdere. Men jeg foretrækker Higuain. Higuain kan ikke kun score mål, men også hjælpe holdkammerater til at score. Forbedre niveauet for hele holdet. Icardi er også en fremragende terminator. Men hele holdet skal tjene ham. ”

Samtidig mener Savicevic, at Susso vil hjælpe Higuain: ” Når du har en spiller som Susuo i dit hold, Kuglen vil kunne løbe mere glat. AC Milan Susso har evnen og vil vokse, Han kan føre Tøj AC Milan til at angribe, Og hjælpe Higuain. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>