Messi proppet Barcelona alene

Barcelona ny sæson har skabt den bedste start i holdets historie, Men bag resultaterne er alle bekymringer. Billige Fodboldtrøjer Barcelonas gode karakterer, Meget afhænger af Messi’s fremragende tilstand, I modsætning til den foregående sæson, Hvis på et stadium Messi træthed eller dårlig tilstand, At Barcelonas problemer vil blive helt eksponeret.

Barcelona Barcelona i væk 0-0 væk, Efter spillet kommenterede: ” Hvis Messi kæmper, At Barcelona er i problemer. Holdet er i live af Meixi, Hvis argentinerne blev fanget af nogle problemer på dagen, Det holdets præstation er ukendt. ”

Suarez er også et mysterium, I tilfælde af Deng Beilei fravær, Ud over Messi, Ingen anden stærk spiller kan stå op for holdet. Og Olympiakos matcher til Tøj Barcelona for at vågne op, Dette er faktisk en god ting for Barcelona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>