Ramos: Nei Maer velkommen til at stole på Real Madrid

Nylige rygter om, at Billige Fodboldtrøjer Real Madrid vil købe Neymar i fremtiden, Kaptajn Ramos i et interview, Også blevet stillet dette spørgsmål, Ramos og givet holdningen er, Nei Maer at stemme.

Real Madrid er også blevet rullet ind, Ifølge nogle nyheder, Real Madrid har til hensigt at indføre Neymar for at erstatte Ronaldo. Ramos i forbindelse med Serrese-interviewet, Spurgte også om Neymar, Real kaptajn svarede: ” Jeg kan godt lide at lege med de bedste spillere, Neymar er en af dem. ”

Ramos joked: ” Vi skal tale om hans søsters fødselsdag under forhandlingerne. ” Tøj Real Madrid Tetsuo ord at henvise til, Før Neymar havde sin søsters fødselsdag, I spillet at spise kort suspenderet, God flyve tilbage til Brasilien til søster fødselsdag. ” Jeg vil underskrive ham uden tøven, Han er en spiller der kan gøre forskel for holdet. Hvis han er villig til at blive med Real Madrid, Jeg vil have, at han kommer i december. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>