Khedira: Buffon er en levende legende

Ifølge det italienske fodboldnetværk nyheder, Khedira sagde i et interview, Han vil gøre sit bedste for at hjælpe Buffon med at få et Billige Fodboldtrøjer Champions League-trofæ.

Buffons klubholdkammerat Khedira sagde i et interview: ” Jeg kan ikke sige, jeg er glad, Uanset om det ikke er italiensk, Buffon græd meget trist at se. Buffon er en stor spiller, Er en levende legende. Selv om mange siger, at han, Men dette er den mest sande idé i mit hjerte, Jeg håber, at han kan deltage i verdensmesterskabet. ”

” Jeg er ked af Tøj Juventus holdkammerater og alle italienere, Alt bliver bedre Club investering mere, Sparkede en smuk fodbold Men resultatet er meget dårligt. De siger altid, at de vil komme tilbage, Det tror jeg også Jeg sendte en besked til Buffon, Men nu er handling vigtigere end sprog. Han har ikke fået Champions League-trofæet, Juventus vil hjælpe ham med at vinde Champions League. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>