Wenger: UEFA Cup Arsenal vil blive roteret

Europæiske Cup femte runde Arsenal vil udfordre Köln væk, Billige Fodboldtrøjer Arsenal træner Arsene Wenger før spillet accepterede interviewet, Han sagde Welbeck vil starte spillet, De unge spillere får også chancen for at spille.

Om holdet, Wenger sagde: Vi er et meget erfaren team, Generelt, Jeg tror, du vil se Hver spiller har stor erfaring i den engelske Premier League.

Om Arsenals unge spillere, Vi har bragt nogle unge spillere, De har en meget god præstation i det foregående spil, Såsom Joe – Vaillock, Nkia Diane Nielsen, Jeg tror, at vi vil udsende en kombination af gammelt og nyt, Erfaring og vitalitet af lineup. Om Welbeck starter, Tøj Arsenal Wenger sagde: Ja, Welbeck vil begynde at deltage i dette spil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>