Neymar er kvalificeret til at overtage Messi og Ronaldo?

To af de mest overvågede stjerner i Billige Fodboldtrøjer Messi og Ronaldo, Efter at have forladt VM, Flere mennesker gjorde opmærksom på Neymar. Neymar sluttede sig til Santos klubben da han var 11 år gammel. I en alder af 19 tog jeg fodboldspiller i Sydamerika. Kendt som Brasilien efter Bailey, En anden ung talentfuld fodboldkind.

I denne verdensmesterskab, Ud over at blive overhalet af schweiziske spillere i det første spil, Neymar Ikke for meget iøjnefaldende ydeevne, De andre tre spil kan siges at blive bedre. Man spillede bedre end en. Især i knockout kamp med Mexico, Neymar er færdig med et pas, Succesfuldt hjulpet Brasilien ramt den mexicanske eliminering af det tyske hold.

Derfor har mange mennesker store forhåbninger for Neimar Tøj Brasilien. Tror dette er hans bedste chance for at fuldføre efterfølgen af Messi og Ronaldo. Fordi der er mange mennesker der tænker på Neymar, Brasilien. Ikke kvalificeret nok til at sammenligne med Messi og Ronaldo. Årsagen er, at Neymar i Brasilien er for offentligt. Karakter er for arrogant, Fordi de ekstraordinære bevægelser altid har de elementer i spillet, Så ikke være optimistisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>